Eetwinkel De Frietkroam

In oktober 2019 werden wij eigenaren van ’t Huukske in Siebengewald. Na een aantal maanden hebben we de keuze gemaakt om ons aan te sluiten bij Eetwinkel. Sinds januari 2020 zijn wij Eetwinkel De Frietkroam.

In onze vernieuwde zaak is iedereen welkom. We zien je graag in onze Eetwinkel!

Over Eetwinkel De Frietkroam

Met veel enthousiasme en meer dan 20 jaar horeca ervaring verruilde Dennis zijn baan voor zijn eerste eigen zaak. Moniek heeft haar baan in de zorg langzaam ingewisseld voor de horeca en werkt sinds 1 oktober 2019 volledig mee.

Het doet ons goed om zoveel gezichten vaker terug te zien en positieve reacties van onze klanten te mogen ontvangen. We hebben gekozen voor Eetwinkel, omdat we echt een kwaliteitsslag willen maken. Dit doen we onder andere door het uitbreiden en vernieuwen van ons assortiment. Op deze manier willen we onze klanten blijven verrassen.

In onze vernieuwde zaak is iedereen welkom. Met 36 zitplaatsen binnen en een vernieuwd overdekt terras met 60 zitplaatsen kun je bij ons terecht voor zowel lunch als diner of een snelle hap. Maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. We zien je graag in onze Eetwinkel!

Dennis en Moniek en team De Frietkroam